Обавештења

Ово је страница за обавештавање о току реализације пројекта.

Школска правила понашања

поставио/ла ОШ ХРШ Администратор 05.03.2013. 00:37

Правила понашања свих одељенских заједница, која су донета уз учешће свих ученика радионичарским начином рада,  разматрали су чланови Ученичког парламента и сачинили предлог Школских правила. На исти начин су своје предлоге сачинили запослени из школе и чланови Савета родитеља.
Тим састављен од два ученика и три наставника разматрао је предлоге запослених , Савета родитеља и Ученичког парламента и формулисао шест школских правила понашања која су у духу "Школе без насиља".
2012-09-07: Са семинара "Обука вредности, правила и реституција"

поставио/ла ОШ ХРШ Администратор 07.09.2012. 12:41   [ ажурирано 07.09.2012. 12:42 ]


У ОШ "Херој Радмила Шишковић" 7. и 8. септембра одржава се семинар у оквиру 3. модула Школе без насиља "Обука вредности, правила и реституција" у пројекту "Ка безбедном и подстицајном окружењу за децу - Стварање мреже школа без насиља" (Школа без насиља) који се реализује од септембра 2011.
Семинар реализује ментор пројекта Маја Оклопџија-Слијепчевић.
У овом албуму су фотографије са почетка семинара за прву групу полазника. Пројекат је подржао донатор ПД "Центар" д.о.о.
Програм семинара  је одобрен од стране Министарства просвете и науке под бројем 153-03-00142/1/2008-06/3. Додатне информације су на сајту пројекта http://skolabeznasilja.oshrs.edu.rs.

2011-09-21: Са потписивања меморандума о сарадњи између Дечјег фонда Уједињених нација (УНИЦЕФ) - Канцеларија за Србију и ОШ "Херој Радмила Шишковић" о учешћу у пројекту "Ка безбедном и подситцајном окружењу за децу - Стварање мреже школа без насиља" у ОШ "Херој Радмила Шишковић"

поставио/ла ОШ ХРШ Администратор 21.09.2011. 13:32   [ ажурирано 21.09.2011. 13:35 ]


Са потписивања меморандума о сарадњи између Дечјег фонда Уједињених нација (УНИЦЕФ) - Канцеларија за Србију и ОШ "Херој Радмила Шишковић" о учешћу у пројекту "Ка безбедном и подстицајном окружењу за децу - Стварање мреже школа без насиља" у ОШ "Херој Радмила Шишковић" уз подршку донатора ПД "Центар" д.о.о. Потписивању су присуствовали представник УНИЦЕФ-а Дарко Новаковић, представници донатора ПД Центар Весна Павловић и Живадин Марковић, ментор Маја Оклопџија-Слијепчевић, представници Савета родитеља, представници Школског одбора, представници ученика, представници локалне заједнице, представници медија и представници партнерских школа. После потписивања Меморандума о сарадњи за присутне госте организован је пригодан програм од стране ученика наше школе. Госте је поздравио директор ОШ "Херој Радмила Шишковић" Ненад Марковић који је испред школе потписао меморандум о сарадњи.
Додатне информације о пројекту су на сајту skolabeznasilja.oshrs.edu.rs.

Embed gadget

Picasa веб пројекција слајдова


1-3 of 3